غنچه گل محمدی 200 گرمی

غنچه گل محمدی از یکی از انواع گل سرخ یا همان رز شناخته می‌شود و متعلق به خانواده گل رز است. از افتخاررات سرزمین ایران این است که نخستین زادگاه این گل خوش عطر و بو و پر خاصیت است. این گل اغلب در مناطق مرتفع و خشک کشت می‌شود. با توجه به اینکه غنچه گل محمدی در ایران در آب و هوای سرد و خشک کاشته می‌شود لذا فاقد آفات و مشکلات گیاهی ست و کاملا ارگانیک و خالص است.

برای تولید غنچه گل محمدی خشک ایرانی، به هیچ وجه از آفت کش‌ها و سموم استفاده نمی‌شود، به همین دلیل، کیفیت بسیار بالایی و خلوص قابل توجهی دارند. غنچه گل محمدی یا گل سرخ از گل های خوش عطر و پرخاصیت است که در روستای ریزه برداشت می شود و در طب سنتی ایرانی جایگاه ویژه ای دارد.

مصرف دمنوش این گل باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب فرد از ابتلا به بیماری هایی، چون سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا ایمن می ماند. ویتامین C فراوان در چای و دمنوش گل محمدی با انواع عفونت مبارزه کرده و سبب درمان و تسکین گلو درد شده و به دفع خلط سینه و گلو کمک می کند و بیماری های تنفسی را بهبود می بخشد.

خواص غنچه گل محمدی

  • بیشترین تأثیرات درمانی غنچه گل محمدی در طب باستان شامل درمان درد شکم و قفسه سینه، تقویت قلب، درمان خونریزی قاعدگی و مشکلات گوارشی و کاهش التهاب گزارش شده است.
  • قبایل هندی آمریکای شمالی از جوشانده ریشه گیاه غنچه گل محمدی به عنوان داروی ضد سرفه و برای سهولت در سرفه کودکان استفاده می کردند.
  • این گیاه همچنین به عنوان یک ملین ملایم استفاده می شود.
  • روغن گل سرخ افسردگی ، اندوه ، استرس عصبی و تنش را بهبود می بخشد.
  • به کاهش عطش و  بهبود زخم و سلامت پوست کمک می کند.
  • بخار درمانی روغن گل سرخ برای برخی از آلرژی ها، سردردها و میگرن مفید است.
  • پایین آوردن تب
  • تسکین اعصاب
  • درمان بیماری‌های گوارشی
  • بهبود رفع بی خوابی
  • جوان سازی پوست صورت
  • نشاط آور، آرامبخش
  • منبع اصلی آنتی‌ اکسیدان و ضد سرطان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد