غنچه گل محمدی از یکی از انواع گل سرخ یا همان رز شناخته میشود و متعلق به خانواده گل رز است. از افتخاررات سرزمین ایران این است که نخستین زادگاه این گل خوش عطر و بو و پر خاصیت است. این گل اغلب در مناطق مرتفع و خشک کشت میشود. با توجه به اینکه غنچه گل محمدی در ایران در آب و هوای سرد و خشک کاشته میشود لذا فاقد آفات و مشکلات گیاهی ست و کاملا ارگانیک و خالص است.
برای تولید غنچه گل محمدی خشک ایرانی، به هیچ وجه از آفت کشها و سموم استفاده نمیشود، به همین دلیل، کیفیت بسیار بالایی و خلوص قابل توجهی دارند. غنچه گل محمدی یا گل سرخ از گل های خوش عطر و پرخاصیت است که در روستای ریزه برداشت می شود و در طب سنتی ایرانی جایگاه ویژه ای دارد.
مصرف دمنوش این گل باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب فرد از ابتلا به بیماری هایی، چون سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا ایمن می ماند. ویتامین C فراوان در چای و دمنوش گل محمدی با انواع عفونت مبارزه کرده و سبب درمان و تسکین گلو درد شده و به دفع خلط سینه و گلو کمک می کند و بیماری های تنفسی را بهبود می بخشد.